0433 - 52 60 00 info@timsforsbil.se

Timsfors Bil & Traktortjänst AB söker chaufför

Timsfors Bil & Traktortjänst AB är ett familjeägt åkeri- och entreprenadföretag med verksamhet i södra Småland där vi utgår från Timsfors – Markaryd. Vår huvudsakliga inriktning är transporter, bränslehantering och återvinning. Vi omsatte 2022 115 MSEK och har 33 anställda. Timsfors Bil & Traktortjänst är ett familjärt bolag med, i dagsläget, 20 bilar. 

Då vi är ett snabbt växande företag söker vi nu ännu en medarbetare.

Arbetsuppgifter

Som chaufför hos Timsfors bil och traktortjänst kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att transportera restprodukter, avfall och biobränsle med lastväxlare. Arbetstider är heltid, dagtid 4 dagar i veckan. Du kommer att vara avbytare på övriga chaufförers lediga dagar.

Bakgrund

Vi söker dig som är självgående och flexibel. Du behöver vara noggrann serviceinriktad och ansvarsfull. Krav är att du har CE- körkort samt YKB. Meriterande är truckkort och att du kan hantera gods med hjullastare. Du kommer att jobba självständigt men även ha ett tätt samarbete med vår transportledning. Vi ser helst att du har några års erfarenhet av just lastväxlarkörning och att du bor i närheten av Timsfors/Markaryd.

Ansök

Varmt välkommen att maila din ansökan (CV och personligt brev) till info@timsforsbil.se  

Vi kommer att återkoppla först efter semestern men skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.